Suoramainonta Pohjois-Suomi

 

Luukkunen on Pohjois-Suomen laajin printtimedia tavoittaen yli 150 000 kotitaloutta sekä yli 300 000 uniikkia kuluttajaa Kainuussa, Oulun seudulla sekä Rovaniemellä.

Pohjois-suomen suurin printtimedia

Jakelualueen kohderyhmätiedot

Kotitaloudet

Väestö

%

Miehet

%

Naiset

%

Pientaloasujat

%

Vuokra-asujat

Mainospaikkojen sijoittelut

Etusivu

Etusivulla on kaksi 375 mm x 190 mm kokoista sisältöpaikkaa tai voit rakentaa yhden ison 375 mm x 385 mm kokoisen sisällön.

osoitteeton suora
osoitteeton suoramainonta

Muut sivut

Muut sivut sisältävät neljä 185 mm 260 mm kokoista sisältöpaikkaa tai vaihtoehtoisesti kaksi puolen sivun kokoista pystypaikkaa 185 mm x 525 mm/vaakapaikkaa 375 mm x 260. Lisäksi voit myös napata kokosivun 375 mm x 525 mm.

Mainospaikkojen varaukset sekä inventaario myös verkkokaupassa

Koodilla: luukkunen saat ensimmäiselle mainontakerralle -50% alennuksen. Huom. vuosisopimuksen voit ottaa juoksevana kuukausikuluna!

Tästä verkkokauppaan

Aikataulut 2022

Jakelu Varaus Aineisto
12.10 (syyslomat) 29.9 30.9
9.11 (isänpäivä) 27.10 28.10
7.12 (joulun taikaa) 24.11 25.11

Aineisto-Ohjeet:

 

Tekniset tiedot ja pdf-asetukset:

 

  • Tiedostomuoto PDF ja koko ilman leikkuuvaroja valitun sisältökoon mukaisesti
  • Kuvaresoluutio vähintään 200 ppi, suositeltu 300 ppi
  • Värit: Prosessiväreinä (CMYK)
  • Väriprofiili (CMYK): ISOnewspaper26v4
  • Vältä teksteissä bittikarttamuotoa ja jätä tekstit konvertoimatta
  • Sisällytä fontit PDF-tiedostoon

Huomioita

Ota huomioon sanomalehden mahdolliset pienet kohdistusheitot värien käytössä. Vältä negateksteissä monivärisen pohjan päällä tai monivärisissä teksteissä pientä pistekokoa. Voit tarkistaa värit PDF-tiedostosta Adobe Acrobatin Output Preview-työkalulla. Varmista, että RGB-työnkulussa värit vastaavat CMYK-väriprofiilia simuloitaessa haluttua lopputulosta. Varmista, että musta teksti on PDF-tiedostossa CMYK-väreissä, K = 100% ja CMY = 0 %.

Lataa väriprofiili (CMYK): ISOnewspaper26v4 (zip-paketti)

ISOnewspaper26v4

Lataa Adobe InDesign job options PDF-konvertointia varten (zip-paketti)

Luukkunen 2021.joboptions

 

Valmistettavat aineistot

Valmistettavaksi aineistoksi katsotaan kaikki muut paitsi sanomalehtikelpoiset, painovalmiit PDF-tiedostot. Myös PDF-tiedostot, johon tulee muutoksia tai korjauksia, on valmistettava aineisto.

Valmistettavaan aineistoon asiakkaan tulee toimittaa ilmoituksen asettelumalli tai käsikirjoitus, kuvien ja logojen originaalit. Mikäli käytetään kuvapankkia, niin asiakkaan tulee ilmoittaa tarkat tiedot kuvapankkiosoitteista ja kuvien nimistä.

Aineistojen toimitus

Aineistojen toimitus max. 20 mb sähköpostin liitteenä, suuremmat koot ladattavan linkin kautta:

Toimitus: janne.tauriainen@media.fi

Eikä tässä läheskään vielä kaikki

Luukkusen mainostaja tavoittavat myös mobiilin käyttäjät. Kaikki sisällöt löytyvät samaan hintaan paikallisoppaasta tässä.fi niin sovelluksesta kuin selainversiosta.

Mainostajan sisällöt löytyvät erikseen ilmoitusosioista, mutta myös sijainnin mukaan tai erikseen yrityksen toimipisteen tietojen kohdasta. Mobiilin avulla olet jo monikanavaisessa kampanjassa, mutta katso vielä ulkomainonnan hyödyt

Nappaa ulkomainonta mukaan ja luot monikanavaisen kampanjan

Digitaalinen bussimedia tavoittaa paikallisliikenteen matkustajat niin arjen päätösten äärellä kuin vapaa-ajan riennoissa. Näyttölaitteet löytyvät Oulun citybusseista, Oulu-Kempele reitin ja Kemin paikallisliikenteestä sekä mm. OnniBus.com sekä Eskelisen Lapin Linjojen pikavuoroliikenteen busseista, joilla tavoitat kaupunkiin saapuvat matkustajat Oulussa ja Kajaanissa sekä koko Lapin alueen reiteillä. Viikossa tavoitat noin 28 000 matkustajaa.

Aineistot toistuvat tiheästi vähintään 2-3 kertaa paikallisliikenteessä sekä vähintään 6-10 kertaa pikavuoroliikenteessä yhden matkan aikana 10 sekunnin mainosajalla.

Liikenneasemamedialla tavoitat taatusti autoilevaa kansaa

Nesteen huoltoasemien tankkauspisteellä olet tankkaajan matkassa sekä näyttöjä vilkuilevat muutkin matkassa olevat tai huoltoasemalla vierailevat. Oulussa, Kainuussa sekä koko Lapin alueella on 26 Nesteen huoltoasemaa, joilla tavoitat yli 120 000 tankkaajaa viikossa. Lisäksi osassa asemia on myös sisänäytöt joilla tavoitat niin munkkipossua himoitsevat kuin veikkaavat vierailijat. 10 sekunnin mainos toistuu vähintään 1-2 kertaa yhden tankkauksen aikana.

ulkomainonta oulun keskusta

Oulun keskustan iso ulkonäyttö

Näyttö sijaitsee Kirkkokatu 29 osoitteessa mistä Rotuaarin kävelykatu alkaa. Ydinkeskustan vilkkaan kevyen liikenteen jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden lisäksi tavoitat Torinrannasta Saaristonkadulta päin tulevaa henkilöautoliikennettä erinomaisesti liikenteen pysähtyessä liikennevaloihin ja tällä tavalla näytön huomioarvo henkilöautoliikenteelle on huomattavasti suurempi kuin tienvarsinäytöissä, joissa liikenne ei pysähdy näytön lähelle.

Luukkunen + ulkomainonta = se vallaton vai verraton?

Nappaa huolettomalla juoksevalla kuukausimaksulla suoramainonnan tämän vuoden 5 numeroa 1/4 osa mainospaikalla sekä valintasi mukaan 1/2/4 viikkoa ulkomainontaa joka kuukausi + tässä.fi mobiilipalvelu maksutta kaupan päälle.